Možnost těhotenství

Dobrý den, je mi 39, mám dva syny 18 a 12 a chtěli bychom s manželem ještě jedno dítě. Léčím se se štítnou žlázou - Euthyrox 150mg/den a měla jsem úzkosti, takže již asi tři roky beru Zoloft - nyní 50mg/den. Myslíte si, že těhotenství připadá v úvahu a jak by to bylo s léky? V současné době se cítím dobře. Děkuji za odpověď M.V.

Odpověď odborníka:

Jistě se o těhotenství můžete pokoušet. Rozhodně byste měla být nejprve dobře kompenzovaná, co s týče té štítné žlázy. O úmyslu otěhotnět informujte své ošetřující lékaře, během těhotenství asi budete mít změněné dávkování Euthyroxu, takže pokud otěhotníte, neprodleně o tom lékaře informujte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x