Mužu být těhotná

dobrý den chtěla jsem se zeptat jsem 9 dní po operaci pupeční kýli aještě před operací jsem si dělala těh.test byl negativní ale když jsem se na něj podívala tak před 5 dny tak jsem tam viděla slaboulinkou druhou čarku i ted když si test udělam tak tam slabounka čarka je poslední menstuaci jsem měla 12.05.2009 ale brala jsem tramal muže to test ovlivnit a když bich byla těhotna jake jsou rizika pro plod a jestě kdy mi test ukaže přesne měla bich být tak zhruba ve 4 týdnu podle ovulace to už by mohl test 25miu ukazat nebo ne ale ta druha čarka tam je ale není skoro vidět je to spíš jako duch jen važně slabounka a šediva děkuji moc za odpověd budu vam vděčna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte gynekologa, udělá test těhotenského hormonu z krve, který je velmi přesný a vyšetří vás a budete tak mít jednoznačnou odpověd na svoje otázky. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: