Myomy

  • Dotaz od: Miroslav Horak
  • Publikováno: 23.11.2013
  • uLékaře.cz

Dobry den dnes byla ma zena na kontrole a jeji lekar ji zdelil ze ma v deloze mymom 6cm a jelikož ji ho sleduje jiz nekolik let ta ji doporučil operaci.Chtel bych se zeptat jak operace probihá doba lečení a zda to bude mit vliv na pohlavní zivot po operaci a jak je teto operace nebezpečná.Dekuji

Odpověď odborníka:

Každá operace má svá risika ,která jistě lékař zvážil, 6 cm je skutečně vhodné k operaci, na pohlavní život to žádný vliv mít nebude,doba pobytu v nemocnici je několik málo dní a neschopnost podle druhu práce, kterou vaše žena vykonává kolem 3-5 týdnů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: