Nedomykavost chlopní

Dobrý večer, před nedávnem jsem byla na vyšetření ECHO, tam mi zjistili nedomykavost chlopní. Neustále mám svíravé pocity na hrudi, bušení srdce, špatně se mi dýchá, brní mě levá ruka - taky mě chvílemi dost bolí. Už skoro týden mi je chvílemi na omdlení, mám závratě. Nevím co dál. Kardiolog říkal, že to není nic vážného. Obvodní lékař mi dal Neurol, ale jelikož každý den řídím auto, tak ho neberu. Navíc jsem astmatik, beru Symbicort. Je mi 22 let. Prosím o radu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Co se týče té nedomykavosti, pak pokud je drobná, tzv. hemodynamicky nevýznamná, pak není nutná léčba a vaše obtíže s tím zcela jistě nesouvisí. Jestliže kardiolog vylučuje jiné srdeční onemocnění, doporučuji návštěvu psychiatra, mohlo by jít o tzv. panické ataky, které mohou imitovat i akutní infarkt.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: