Očkování prevenarem

  • Dotaz od: Renata Bechnerová
  • Publikováno: 14.5.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,zda můžu nechat očkovat Prevenarem syna,kterému je už 19měsíců.Zda už není třeba pozdě.Slyšela jsem to už dříve,ale myslela jsem si,že je to jen od půli roku dítěte a tak jsem si myslela,že už to nejde a je pozdě.Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost.Ale kamarádka mi řekla ,že si to mám raději zjistit,že jde o zdraví mého dítěte a může být v ohrožení.Tak jsem se vylekala a hned si něco o tom přečetla.Máme jinak všechna povinná očkování do tohoto věku za sebou.Chci se tedy zeptat,zda bych ho hned mohla tedy očkovat a nezáleží na věku?Děkuji předem za odpověď.S pozdravem Renata Bechnerová

Odpověď odborníka:

Prevenarem se může očkovat i v tomto věku, i později, často se toto očkování doporučuje např. před nástupem do kolektivu (jesle, školka) - tzn. i u starších dětí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x