Očkování prevenarem

Dobrý den, dcera narozená 13.2 byla očkována Prevenarem 13. První dávku dostala 12.5, druhou 15.6 a třetí 23.8. Je to takto v pořádku? Jelikož v přeledu očkování je uvedeno, že by rozestup mezi prvními třemi dávkami měl být měsíc, ale my měli 3. dávku Prevenaru víc jak po 2 měsících. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

3. dávka očkování může být aplikovaná s větším odstupem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: