Očkování prevenarem

Dobrý den, mám 5 měsíčního syna a uvažuji o očkování vakcínou Prevenar. Přináší s sebou toto očkování nějaká rizika? Doporučil byste mi je? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování snižuje riziko meningitidy a zánětu středouší u dětí, jako každé očkování se jedná o určité zatížení imunitního systému a samozřejmě s sebou nese , jako každá vakcína rizika nežádoucích reakcí ( častější - zvracení, průjem,horečky, místní reakce, vzácnější např. křeče). Rozhodnutí je však na Vás.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Články: Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Karcinom prostaty je jedním...
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Články: Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Výjimečných vlastností...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: