Odstranění dělohy

Dobrý den, 9.5. jsem podstoupila laparoskopické odstranění dělohy spodem- 5 myomů, hystologie vpořádku, pooperační průběh bez potíží,vaječníky ponechány,cítím se stalé slabá, motá se mi hlava,( hemoglobin 101 ), mám při sezení křížové bolesti,nevydržm dlouho vzpřímeně sedět ,při kontrole dle lékařky gyn. vše vpořádku, na bolest mám brát léky proti bolesti. Mám sedavé zaměstnání - 12 hod denně, bojím se návratu do zaměstnání.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po hysterektomii máte nárok na cca 6 tý neschopnosti, tak ji využijte. Bolesti postupně ustoupí, je to velká operace a tělo se musí zregenerovat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x