Operace štitné žlázy

Mám uzlíky na štítné žláze a čekám na výsledky kalcinotestu .Bylo mi sděleno ,že jestli vyjde jako doposud byla by vhodná operace. Mám strach jestli je nutné to podstoupit

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důvěřujte svému lékaři, zbytečně by Vás na operaci neposílal. Pokud by se potvrdila léky nezvladatelná porucha funkce štítné žlázy nebo pokud by hrozilo riziko vzniku karcinomu štítné žlázy apod., je operace rozhodně na místě.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Řízli jste se do prstu? Hojení urychlí výběr správné léčby!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina a její příznaky
Články: Rakovina a její příznaky
Rakovina je onemocnění, při...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: