Orgametril a náprava cyklu

Paní doktorko, vysadila jsem antikoncepci a menstruace se nedostavila, musím podotknout, že jsem půl roku před tím zhubla asi 5 kg. Takže při výšce 170 cm, jsem vážila 53 Kg a jsem sportovec, takže mám dost svalů, tuky v mínusu, podle měřeni. Gynekolog mi zjistil, že mám asi 50% hormonů, to že je možná způsobené i tím úbytkem váhy. Nasadil mi Orgametril, 2 tabletky denně po dobu sedmi dní. Říkal, že nemám určitě ovulaci a že tím Orgametrilem naučíme tělo na nějaké cykly. Po dobrání se do čtyř dnů dostavila menstruace a tabletky jsem měla začít brát od 19-tého dne (zase po dobrání bych to měla pravděpodobně do čtyř dnů dostat), tzn. že cykluse je 29 dní.. Pohlavní styk máme nechráněný, téměř každý den, intenzivně pracuji na zdravém přibrání (už se mi povedlo nabrat 2 kila), myslíte, že by se mohlo stát, že otěhotním? 17 den po MS jsem začala špinit, pobolívalo mě v podbříšku. Nebo při užívání Orgametrilu, i když až od 19-tého dne není možno otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Otěhotnět můžete, orgametril Vám pomůže s uhnízděním vajíčka. Určitě užívejte preparáty s kyselinou listovou a snažte se nemyslet na těhotenství:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x