Panicka porucha

Moze panicka porucha s prizbakmi napr.( rychly tep,preskakovanie srdca,pocit ze nemozem dychat,potenie,tras tela,obrovsky strach zo smrti)ma nejako ohrozit na zivote alebo pri dlhodobejsich atakoch poskodit zdrave srdce kedze pri kazdom ataku mi zvysi tep a do toho preskakivanie srdca alebo panicky atak nemoze ublizit nijako.Velmi Vam dakujem za Vas cas a Vasu odpoved a vazim ai tuto poradnu a vsetkych lekarov ze nam takto pomahate.

Odpověď odborníka:

Pokud jste jinak zdravá a máte tedy i v srdce v pořádku, je ta možnost velmi malá, nebojte.
Držím Vám palce, ať nemoc porazíte;-)
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: