Penbene x duphaston

Dobrý den, může atb ovlivnit účinnost Duphastonu v tom smyslu, že menstuace byla velmi silná (jako ještě nikdy-47let) a hlavně jsem měla velké množství velkých krevních sraženin. Atb beru měsíc (naordinovano na 3 měsíce) na dg. reaktivní artritida . Děkuji.

Odpověď odborníka:

Antibiotika by na intenzitu menses vliv mít neměla. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: