Pendepon a jiné léky

Dorý den, od 30.3. do 3.4. jsem byla s angínou hospitalizovaná v nemocnici. Před propuštěním jsem dostala injekci pendeponu a po týdnu jsem se vrátila zpět do školy. Mám před sebou absolutorium na VOŠ a nemůžu si dovolit další absenci, ale teď se mi spustila rýma a mám trochu citlivý krk, tak jsem se chtěla zeptat, jestli si můžu zkusit vzít nějaké volně prodejné léky, nebo aspoň pastilky od bolesti v kru. Bojím se aby nedošlo k nějakým kontraindikacím ve s pojení s tím pendeponem a ráda bych se co nejdřív dostala opět do formy... Mohla byste mi něco doporučit? Děkuji za odpověď, s pozdravem KatkaZ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete užívat vitamíny, pastilky proti bolesti v krku, můžete kloktat Jox nebo jiná kloktadla. Můžete užívat běžné dostupné kapky do nosu. Nic z toho není zakázáno.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bolesti v krku | Od: lucifer | 19.6.2012 15:33
Dejte si Preventan, ten nejsilnější, Coldrex night, a máte to z krku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x