Pilulka

Dobrý den, každý den si beru antikoncepci večer mezi osmou až desátou. V úterý jsem si ji zapomněla vzít a vzala jsem si ji ve středu v šest hodin ráno. Měla bych nyní používat i jinou ochranu například kondom, nebo to na účinnosti nemá význam, když jsem to nevzala později než za dvanáct hodin? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud nebyla prodleva delší než 12 hodin tak by účinnost neměla být snížena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: