Plastika křížového vazu

Dobrý den, jen malý dotaz: Jsem po 6-ti týdnech od operace a moc rád bych navštívil saunu.. Problémy mám minimální... Zda-li to nebude ničemu vadit.... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bohužel jste nenapsal o jakou operaci se jednalo. I když je to příznivých 6 týdnů musí se vědět o jakou operaci se jednalo.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x