Plastika křížového vazu

Dobrý den minulý rok v Únoru jsem byl na plastice křížového vazu. Noha je už po 15ti měsících zcela v pořádku, i při různých sportech jsem nezaznamenal žádný problém, jen mám stále problém si na to koleno kleknout. Chci se zeptat zda je to normální, nebo bych měl zajít k doktorovi? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud byl k plastice použit štěp BTB tedy z čéšky a přilehlé šlachy, jsou tyto potíže běžné a trvalé. Pokud ne obratte se na operatéra, může se jednat o bolesti spojené s postižením chrupavky na čéšce

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: