Plastika lca

Dobrý den, Před časem jsem psala ohledně bolestí kolene teď v červnu jsem podstoupila další artroskopii kolene na odstranění zbytku menisku. Po operaci mi bylo jasně řečeno, že bych měla co nejdřív podstoupit plastiku LCA, kvůli nestabilnímu kolenu. Mám dotaz chci se zeptat jestli bych měla brát nějaké léky či vitamíny před operací jako je např: vobenzim, aby se zmírnili bolesti a koleno se lépe hojilo. Prosím poraďte co a jak. Této operace se moc bojím vím, že je dost bolestivá a rekonvalescence zdlouhavá ohledně bratra, který ji prodělala, ale také vím že když ji nepodstoupím tak mi hrozí artróza a jiné nepříjemnosti. Ještě se chci zeptat, co si myslíte o léčbě ACP krevními destičkami formou injekcí do kolena. Předem děkuji za odpověď Přeji pěkný zbytek dne. Any

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba krevními destičkami je vhodná pouze u arthrosy kolene a to jen do jen do učitého stupně poškození (je to degenerativní nemoc) a nesmí být poškozeny struktury kolena ůrazem (jako je tomu asi právě u vás). U vás je operace neodkladná a ničím jiným nenahraditelná, ale myslím, že byste Wobenzym mohla s úspěchem používat. Začněte již týden před operací a pokračujte i po ní po celou dobu rekonvalescence (tozvrhněte si cenu, lepší je v tomto případě koupit veliké balení), věřím, že to bude ve větší pohodě. A nebojte se, bojujte a s aktivním přístupem je i rehabilitace lepší, úspěšnější a kratší!! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: