Plastika lca

Dobrý den, Čtrnáct dní po plastice předního zařízeného vazu mi kamarád kopl do postižené nohy tak nešikovně, že mi mírně vytočil koleno, je možné, že došlo k poškození vazu? Jedná se o BTB stěp. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. K poškození vazu můžete dojít kdykoliv , stejně tak jako u vazu původního . Navíc v prvních 3 měsících je více zranitelný než vaz původní. Doporučuji velkou opatrnost.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nejčastěji nás zrazují srdce a cévy. Jaká prevence zabírá?
Články: Nejčastěji nás zrazují srdce a cévy. Jaká prevence zabírá?
Každý druhý Čech umírá na...
Alergická rýma podporuje krvácení z nosu
Články: Alergická rýma podporuje krvácení z nosu
Trpíte alergickou rýmou...
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: