Plicni chlamydie

Dobry den,babicka,ktera nam hlida male dite,si nechala udelat krevni testy na plicni chlamydii,z duvodu opakovanych zanetu prudusek,vysledkem testu je,ze chlamydie prodelala a ma na ne vytvorene protilatky.Pani dr ji nasadila antib.Je nyni potreba,aby odbery krve na plicni chlam.prosli vsichni clenove rodiny,vcetne maleho ditete,je pro to duvod?Dite chodi do skolky a tak je samozrejme,ze ma male rymy a kasle,obcas toto mame i my rodice ze skolky,ale zavazneji nikdo z nas nestonal ani nestona.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kontrolu bych rozhodně doporučoval. Chlamydiové infekce jsou poměrně záludné a ideální je léčit je co nejdříve. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: