Po augmentaci prsa jinak vysoko

Dobrý den, Hned po operaci jsem měla prsa stejné, avšak po cca 3 týdnech se mi levé prso zvětšilo, začal se mi v něm tvořit serom a všimla jsem si, že kleslo níž a stále níž je (7 týdnů po operaci) Serom se řešil další cca 3 týdny punkcí a dalšími operacemi. Chci se zeptat, zda je šance, že klesne i druhý prs, nebo se mi tou rozdílnou velikosti usadila prsa trvale jinak. Můj lékař zareagoval tak neurčitě, jen že mám dál nosit lipoelastic podprsenku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Na místě je vše řešit stále s jedním lékařem - operatérem. Druhý prs Vám určitě neklesne. Nošení elast. podprsenky je jistě na místě. Vydržte s hodnocením do ustálení stavu, tedy alespoň půl roku od operace. Potom je možno situaci případně řešit. Nashledanou, Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: