Podezření na kvasinkovou infekci

Půl roku řeším problém, který mám, bylo mi řečeno, že se jedná o kvasinkovou infekci vystřídal jsem už 3 mastičky(canesten,jenamazol a fungicidin), ale stav je pořád stejný jediné co se změnilo, je menší svědění. Sex s partnerkou provozujeme už jedině s ochranou. Poprosil bych tím Vás tedy o radu o co by přesně mohlo jít a popřípadě jak to léčit, k doktorovi se stydím s tím chodit. Předem mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

K lékaři ale musíte, pokud jste vyzkoušel tyto masti a kvasinková infekce trvá , tak v tom bude nějaký jiný problém , třeba to může být i první přiznak cukrovky... Takže úspěšnou léčbu .

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Opravdu? | Od: Lukáš | 28.3.2014 07:41
Za posledních pár dní pupínky mizí, nemohlo by to
být třeba, že jsem kvasinkovou infekci nevnímal v
minulosti a tak je teď akorát těžší se jí zbavit?
Protože mi jde jen o ty pupínky pod žaludem žádné
jiné problémy nemám. Díky
reagovat
re:Opravdu? | Od: Poradna uLékaře.cz | 28.3.2014 10:10
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosíme Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat. Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x