Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, od ukončení 6nedělí beru antikoncepci azalii. MS jsem dostala asi tyden co jsem ji nasadila. První 2dny špinění, 3dny slabá ms a 4dny zase špinění.( beru ji 2 měsíc) a od te doby nic žadná ms. K tomu jsem si dělala těh. test a vyšla mi slaboulinka druhá čarka ( skoro nešla vydět) ani jednou jsem azalii nevinechala a s manželem se chráníme. Tak se chi zeptat jestli je to normalní? popřipadě když jsem 3 měsice po porodu jestli mužu mít v moči hcg? k dr jdu za tyden. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, test zopakujte za cca 4dny, pokud budete těhotná, objeví se druhá čárka. Pravděpodobnost je malá, ale vyloučit nic nelze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: