Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, Možná plasim predcasne, ale nejdříve se zkusím poradit tady, než jít ke svému lékaři, lékaře mam totiž mimo sve bydliště.. Už 2 roky beru HA Yanela. MS mi aktuálně vycházela na minulý týden ve čtvrtek, ale potřebovala jsem oddálit a brala prášky az do soboty, musím se přiznat že v patek jsem brala pilule 2, protože jsem zapomněla, ale v patek ráno jsem se probudila a špinila, břicho me bolelo jako při MS.. když jsem v sobotu tedy vysadila tak az do dneska (patek) se nic neděje. Břicho neboli.. špinění tak slabe ze i intimka je skoro "cista".. MS mam pravidelne.. První 2-3 dny silnější krvácení zbytek špinění ale tak nornalni.. jiné změny ale na sobe také nepocituji .. Myslíte že je možnost těhotenství? Děkuji,...

Odpověď odborníka:

Gravidita je málo pravděpodobná menses přichází kdykoliv v 7 dnech po dokončení platíčka. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: