Pribiňáček a spol

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, jak je to s podáváním pacholíků a pribiňáků dětem. Mám holčičku (9,5m), nevím, jestli jí tohle můžu dávat. Vím, že není dobré dávat jí tvaroh, ale kdyby v tomto nebyl? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Zuzano,kolem jednoho roku by děti již měly konzumovat víceméně rodinnou stravu, což platí i pro mléčné výrobky. Ty se nedoporučuje podávat kvůli alergizaci.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: