Přibírání na váze po 6 letech užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, že jsem po 6 letech užívání antikoncepce Loette začla z ničeho nic přibírat na váze. Je to znamení, že bych měla antikoncepci změnit? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, za příbíráním na váze bude pravděpodobně jiná přičina než užívání hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: