Stitna zlaza

dobri den chtelabich zeptat , na mou stitnou zlazu bo ja bidli za zahranici a tady mi neak nemuzou najit tu leki co ja beru tento momente a ani objednat to prij nejde a co tady maji ti 2-druhi leki to mi nedelaji dobre a tet momentalne beru thyrozol 50,mg a pomalu mi to dojde ale nemuzu tet cestovat do cz bo mam mali dite a taki nane cekam cestovni pass totis jeste to potrva dost dlouho pokud bude hotovi a praski uz nebudu mit pristi tiden co muzu udelat,muzete mi poradit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Thyrozol je dost důležitý lék a přestat jej užívat může být velké riziko. Nepíšete, kde v současné době žijete a jaké tam jsou alternativy tohoto léku. Možná by bylo nejjednodušší, kdyby Vám ten Thyrozol někdo z ČR poslal poštou.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: