Štítná žláza

Dobrý den pane doktore, již několik let docházím jednou za rok na kontrolu se štítnou žlázou(bez léků). Mé hodnoty se moc nemění, ráda bych znala Váš názor. Rok 2006 - TSH 1.835 fT4 10.74- 1/2006, pravý lalok 3,6x1,8x3,0 cm-V 10,3 ml, levý lalok 3,5x1,7x2,9 cm-V 9,1 ml rok 2007 - TSH 1.835 fT4 10.74- 1/2006, pravý lalok 3,8X1,9X3,1 cm-V 11,6 ml, levý lalok 3,7x1,9x3,7 cm-V 13,3 ml rok 2008 - TSH 1.835 fT4 10.74- 1/2006, pravý lalok 3,8x1,7x3,7 cm -V 12,9 ml, levý lalok 3,8x1,6x3,5 cm-V 11,43 ml. Moc děkuji. S pozdravem Věra Bognerová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro! Přiložené nálezy komentují stacionární stav bez velkých výkyvů a změn. Myslím, že se nemáte čeho bát.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: