Strach o zdravie

Prosim vas uz mesiac chodim po doktoroch a neviem co mi je. Zacalo to akoby chripkou s teplotami okolo 39, 5. Potom som nahle odpadol asi na 1 sekundu a citil som tlak pri lavom uchu a trocha mi trnuli ruky. Preslo mi to ale za 2 tyzdne.mi znova prislo zle skoro som odpadol. Tiez mi trnuli ruky a nohy, mal som vysoky tlak a tep. Bol som hospitalizovany kvoli vysetreniam. Robili mi eeg ekg ct s kontr.latkou a rtg. Vsetko je v poriadku. Zase mi to preslo ale o tyzden to bolo spat no tentokrat tazka hlava busenie srdca niekedy, trnutie ruk. Na testy na boreliozu cakam uz 3 tyzdne a nikde nic. Stale mam zvysenu teplotu a niekedy mam pocit tocenia hlavy. Vcera mi prislo zle aj od zaludka a dnes mi je zle tiez. Teraz citim aj akoby som mal zalahnute v lavom uchu. V krvi mam alp na hodnote 2.5. Taktiez mam neustale zvyseny pulz a tlak. Uz som z toho zufaly a doktori si idu svojim tempom. Chcem len vediet ake vysetrenia by som este mal mat a ci to nemoze byt nejaky nador aj ked som bol na ct. Mohli by to ma ct prehliadnut? Treba mr alebo pripada do uvahy aj borelioza? Dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Jediným vyšetřením, které by vyloučilo možnou infekci mozku, a tedy i boreliózu nebo klíšťový zánět mozkových blan je lumbální punkce, tedy odběr mozkomíšního moku v oblasti bederní páteře. Obraťte se na neurologii nebo infekční oddělení, kde toto vyšetření provádějí.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x