Streptococcus beta haemolyticus c

Dobrý večer!Mám dotaz, už 2 roky mi léčí má doktorka angíny ATB Penbene (angíny jsem měla do roka i 4)Před asi měsícem jsem požádala kolegyni o výtěr z krku a měla jsem strep. beta haemolyticus c na 2 kříže po další léčbě penbene 1500000 2 balení a výtěru po asi 3 týdnech mám výsledky ještě horší na 3 kříže?je nějaká šance, že mi zaberou jiná ATB, a jsem pro své okolí nějakým způsobem nebezpečná, mám 2 malé děti. Děkuji s pozdravem Tereza

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Moc se omlouvám.ale musíte spolupracovat s ošetřující paní doktorkou.Jen ona zná konkrétní situaci,provádí výtěry a dostává labor.nálezy,Citlivost Streptokoků na PNC u nás byla zatím dobrá,byla jste léčena přesně dle doporučených postupů..V případě potřeby lékaři konsultují mikrobiology,kteří znají místní podmínky týkající se výskytu bakterií a jejich citlivosit na léky -Vaše paní doktorka to jistě udělá,nebude-li efekt léčy.Přenosnost Vaší infekce bohužel takto neposoudím..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: