Streptococcus gama hemolyticus

Dobrý den.Prosím o radu.Manželovi dělali vytěr předkožkového vaku a výsledek : streptococcus gama hemolyticus ### (3 křížky).Můžete mi poradit co to znamená a jestli je to přenosné a pokud ano je to pro mě nebezpečné když jsem těhotná 7tt? Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano - přenos by byl možný (při sex. styku ale třeba i jnak), navštivte raději na kontrolu vašeho gynekologa. Přineste mu výsledky vyšetření vašeho muže, řekněte, čeho se obáváte a on provede stěry z vaší vaginy a navrhne léčení - pode toho, jestli budete taky pozitivní nebo ne. Mohu vás ale uklidnit, ve zdravé vagině je přirozeně prostředí kyselé, které je tam proto, aby kyselostí ničilo choroboplodné zárodky jiné a udržovala se tam jenom zdravá mikroflora. Přeji vám, aby vyšetření byo negativní a donosila jste zdravé dítě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: