Streptococcus beta haemolyticus c - pendepon

Dobrý den, měl jsem nález streptococcus beta haemolyticus c v krku,jiank krev byla v pořadku, doktor mi nasadil ATB, po 10 dnech dobrání se mi to vrátilo, takže jsem dostal znova ATB, po dobraní ATB mi byl aplikován pendepon, problémynastali s aplikaci pendeponu, asi po hodině jsem dostal horečku a začla mě bolet hlava. Bolest hlavy mi přetrvává a horečky nastapují každy den večer kolem 38 stupnu. Už jsou to 3 dny, co to takhle dělá.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer. Omlouvám se, že "utíkám" od Vaší otázky, ale myslím, že Váš lékař zná Vás a Váš stav. Máte-li pochybnosti o léčbě, měl byste rozhodně nejprve pohovořit se svým ošetřujícím lékařem. Hodnotit postup kolegy jen na základě stručného komentáře ve virtuální poradně by pro každého zodpovědného lékaře mělo být dle mého soudu považováno za postup tzv. "non lege artis".

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: