Těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz. Jeden den jsem si zapomněla ráno vzít antikoncepci, vzpomněla jsem si na ni až kolem 17 hodiny. Poté jsem si ho vzala a na to v noci jsem měla s přítelem sex. Druhý den ráno jsem si prášek vzala normálně. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste se s užitím antikoncepce nezpozdila o více než 12 hodin, neměl by být antikoncepční účinek nijak snížen.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: