Těhotenství

Dobrý den,za celých 6 let co mám menstruaci jsem ji nikdy nedostala přesně vždy o 3-5 dní dříve. Teď jsem ji ještě nedostala včas,nemůžu spát,jsem unavená,malátná a mám citlivá prsa. Test byl ovšem negativní.Může se jednat o těhotenství? Děkuji

Odpověď odborníka:

Test je positivní podle citlivosti 5-6 dní po případně koncepci nebo v termínu menses, pokud je negativní zopakujte jej za týden když se menses nedostaví a bude li negativní navštivte gynekologii k úpravě cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co dělat, když má dítě horečku?
Články: Co dělat, když má dítě horečku?
Vysoká teplota u malého...
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
Cílená léčba by mohla lidem se sklerodermií prodloužit život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Dlouhé lety: nebezpečí pro žíly
Články: Dlouhé lety: nebezpečí pro žíly
Cesta letadlem mnohdy...
Cyklovýlet si může dopřát i bechtěrevik
Články: Cyklovýlet si může dopřát i bechtěrevik
Trápí vás Bechtěrevova...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x