Tehotenstvi a angina

Dobry den pane doktore, chtela bych se zeptat. Je mi skoro 30let a jsem poprve tehotna a ted ve 12 tydnu, o vikendu jsem musela na pohotovost kde mi rekli ze mam anginu, bile fleky v krku a tak. Predepsali mi penicilin,ze ten v tehotenstvi muzu, me zajima a mam strach, nemuze konkretne ten virus,nemoc ohrozit nejakym zpusobem miminko?a ty prasky?predem moc dekuju za odpoved, s pranim hezkeho dne, Simona

Odpověď odborníka:

Penicilinovou řadu antibiotik lze bez obav v graviditě podávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x