Těhotenství a ha

Dobrý den chtěla bych se zeptat, beru HA Jangee a na začátka února jsem brala biseptol, už tehdy jsem psala do této poradny. Otázka a odpověd zněla takto "Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dostala jsem od doktorky Biseptol na zánět močových cest v pátek ráno ho mám dobrat a zároveň mám zítra (ve středu) začit brát nové plato antikoncepce Jangee, je potřeba se ještě nějak chránit a jestli ano, jak dlouho? .....Výrobce neudává,že by přípravek snižoval účinky antikoncepce.chcete li mít absolutní jistotu,chraňte se ještě kondomem do neděle příjemný den ".Kondomem jsem se chránila ještě o něco déle a menstruaci jsem dostala naprosto normálně ve stejný den a celý cyklus probíhal stejně jako vždy. A bylo by i tak možné, že jsem těhotná? poslední dobou mi není moc dobře a mám pocit, že jsem pribrala, je možné, že jsem těhotná nebo myslíte, že jsem to jen z nervů? Mám totiž hrozný strach (Tabletku jsem si nikdy nevzala déle než po 3 hodinách) Děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud menstruace proběhla jak jste zvyklá, a pokud užíváte pravidelně hormonální antikoncepci a navíc se chráníte kondomem, můžeme s jistotou těhotenství vyloučit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: