Těhotenství a ha

Dobrý den, chci se zeptat beru už 5měsíců HA a před třemi měsíci jsem měla nechráněný pohlavní styk. Je možné otěhotnět když můj přítel "ho" před ejakuací vyndal.? Během pohlavního styku jsme měli asi dvě chvilkové přestávky. Měsíčky mám zatím pravidělně každý měsíc jenom se mi o jeden den posunuly. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete hormonální antikonceci pravidelně, tak není nutný přerušovaný styk. Riziko otěhotnění je velmi malé.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: