Těhotenství a solárium

Dobrý den, za 4 týdny se vdávám, a do šatů chci být hezky opálená. Antikoncepci již přes rok neužívám, a tak jsem se chtěla zeptat kdybych náhodnou otěhotněla, zda bude pro miminko nebezpečné, když budu těchto pár dní chodit do solária. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrá den, solarium je opravdu pro vyvíjející se plod nebezpečné a to zejména v samém začátku těhotenství. Pokud neužíváte antikoncepci, je lepší po tuto dobu používat kondom.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x