Těhotenství z mazlení?

Dobrý večer, už dlouho mě trápí jedna otázka. Je mi 16.let a 10.6 jsme se s přítelem mazlili. Ale v tom smyslu, že nejprve mi to udělal on (myslím, jako ,,masturbaci,,) a pak já jemu...No, tak si to pak všechno utřel. A ráno, když jsme se vzbudilii, tak mi to udělal znova. Nemůžu být třeba těhotná? Když on si večer utíral svá sperma a ráno mi to udělal? Připadám si, že ted musím stále jíst a tloustnu..Doufám, že přeháním..Bojím se. Děkuji za odpověd!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět takto opravdu nemůžete. Vaše chuť k jídlu má zřejmě jinou příčinu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: