Nolicin

Užívám antibiotikum Nolicin na zanet mocoveho mechyre. V sobotu (1.10.) budu mit oslavu 18 narozenin. Je tedy jasne, ze bych chtela pit alkohol. Kdyz dobiram antibiotika v patek (30.9.) rano, mohu jiz v sobotu vecer pit alkohol? Dale se chci zeptat, zda Nolicin ovlivnuje ucinek HA Dienille. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Alkohol již daný den nebude mít vliv na ATB. Nolicin neovlivňuje HAK Dienille.S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: