Účinnost antikon.

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli je možné otěhotnění při užívání antikon. Katya, když prášek nevezmu přesně na hodinu,ale třeba s odstupem jedné nebo dvou hodin. S partnerem máme nechráněný pohlavní styk. Vadí to tedy něčemu? Je nějaká možnost otěhotnění? Prášek jsem ani jednou nezapomněla vzít. Ale stalo se mi to,že mi zbývalo 7tabletek do konce platíčka. Na obou stranách bylo psáno úterý. A já si místo úterý před středou zvala úterý před pondělím. Byla to chyba?

Odpověď odborníka:

Chyba to nebyla a pokud je zpoždění 1 nebo 2 hodiny na antikoncepci to nemá vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: