Účinnost prášku weight loss?

Dobrý Den, na internetu jsem našel prášky Weight Loss, píšou tam že tyto prášky zaručí bez jakékoliv změny jídla, cvičení, apod. věcí váhu až 14 kg za 4 týdny, nevím zda to je pravda. Ale chtěl bych se zeptat vás, zda prášky nemohly škodit mému zdraví či orgánům a zda by mohly učinit nějaký výsledek jak je psáno na stránkách http://sln.weightlossc.com Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jakube, dnešní medicína nezná žádný zázračný prostředek pro rychlou změnu tělesné hmotnosti, který by nevyžadoval úpravu příjmu a výdeje energie. Základní fyzikální zákony jsou i v tomto oboru neúprosné. Vámi zmíněný Weight Loss nepatří mezi léčivé přípravky, a tudíž jeho výrobce není povinen uvádět informace o jeho případných nežádoucích účincích. Pokud trpíte nadváhou, doporučuji Vám konzultovat ambulanci obezitologa nebo nutricionisty. S pozdravem, MIlan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: