Účinost antikoncepce

Dobrý den chtěla bych poradit ohledně účinosti antokoncepce Tri regol. Dnes jsem začala brát poslední platíčko antikoncepce a pozítří bychom s přítelem chtěli mít poprvé sex. Potíž je že jsem u předešlých dvou platíček moc nedbala na správný čas užití takže jsem si jeden vzala ráno a druhý jelikož jsem neměla čas jsem užila až někdy večer a ke všemu když mi zbývají poslední 3-4 prášky tak už dostanu menstruaci takže prášky nedoberu ale sedm dní pauzu dodržuju a po sedmi dnech od začatku menstruace začnu prášky odznova brát tak jsem se chtěla zeptat zdali když jsem neužívala prášky ve správný čas nemůžu při sexu otěhotnět. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, oml. se za pozdnější odpověd. Pro příště - pokud úplně přesně nedodržujete stejný čas braní pilulek, není to takový prohřešek, jako kdybyste pilulku zapomněla vzít. Takže, i když nejste úplně přesná, není antikoncepční účinnost porušena. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: