Ureoplasma a mykoplasma

Dobrý den, dnes mi byli zjištěny ze stěrů výskyt ureoplasmy a mykoplasmy. Byly mi předepsány antibiotika Doxyhexal (na 20 dní + léčba i partnera) a globule Macmiror. Chci se zeptat zda je možné mít pohlavní styk s kondomem při léčbě nebo se doporučuje úplná sexuální absitence? Chci se také zeptat, zda je možný přenos pomocí orálního sexu? Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pohlavní styk s kondomem mít můžete. Přenos orální cestou je zcela pravděpodobně možný také.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Články: Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Hypertenze (vysoký krevní...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: