Ureoplasma - výtok

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat oradu. Již 2 roky mně trápí výtok, který nesvědí, je nažloutlé barvy, lehce je cítit, ale jiné problémy jako bolesti v podbřišku atd.mi nezpůsobuje. Několikrát jsem byla přeléčena na ureoplazmu já i můj partner (Fromilid, Macmiror, Entizol, Klion), ale problém nadále přetrvává a výtok nemizí. I po přeléčení byly výsledky, které mi dělala má lékařka pozitivní na ureoplazmu (prý na dva křížky). Dokážete mi prosím poradit, jak se tohoto pro mně velice nepříjemného problému zbavit? Prakticky mně obtěžuje pouze ten výtok, bolesti ani nic jiného nemám. Děkuji Vám za odpoděď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Je potřeba souběžná léčba obou patrnerů a dostatečně dlouhou dobu Je příčinou asi 25 % uretritid spojených se serózním či bělavým výtokem, pálením a svěděním při močení. Léčba obdobná jako u chlamydií – první volbu představuje doxycyklin či azitromycin. Alternativou je erytromycin, fluorochinolony, klindamycin. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: