Vliv prasklé cysty na otěhotnění

Dobrý den, měla jsem 30 dní zpožděnou menstruaci a pan gynekolog mi zjistil prasklou cystu (nalezl tekutinu v douglasově prostoru). Dohodli jsme se, že nebudeme menstruaci vyvolávat, ale počkáme, až přijde sama. Chtěla jsem se zeptat, zda se již v následujícím cyklu mohu pokusit otěhotnět, nebo je to pro případný plod nebezpečné. Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o otěhotnění se pokoušet můžete, žádné riziko pro plod zde z takového důvodu neplyne.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x