Vliv prodělané tbc na růst dětí

Dobrý den. Prosím, zajímalo by mě, zda může nějak ovlivnit( prodělaná a vyléčená tbc manžela ) růst dětí. Manžel se nakazil v r. 1987, tétož roku vyléčen. Děti se narodily 1989, 1992, 1999. Poslednímu se navíc netvoří růstový hormon. Mohla tbc ovlivnit nějak DNA manžela?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, TBC manžela by na růst dětí neměla mít žádný vliv. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x