Vyléčená chlamidie, úbytek sperma

Dobrý den, asi měsíc zpětně jsem se vyléčil z chlamydie, bral jsem 10 dní antibiotika doxybene. Ale už od té doby co jsem měl chlamydii pozoruji, že mám úbytek množství sperma, zajímalo by mě jestli chlamydie má na to vliv. Dále jak dlouho potrvá, než se to vrátí do normálu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně zánět probíhající v oblasti močo-pohlavního ústrojí může vést k úbytku ejakulátu. Možné to tedy je.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: