Vynechání antikoncepce

Dobrý den,pane doktore moc bych Vás prosila o radu. Před měsícem jsem prodělala potrat a byla jsem na čištění dělohy, krvácela jsem pak asi měsíc. Po 2 týdnech po ustálení krvácení nastal pravděpodobně menzes. A já po asi tak 13 letech jsem si začala brát první menstruační den antikoncepci Lindynete 20. Takže teď je to už skoro týden, co je beru, ale nastaly u mě nějaké zdravotní problémy.Bolesti zad, břicha, rychlé dýchání hlavně navečer. Takže včera jsem si už antikoncepci nebrala.Bohužel můj lékař gynekolog už dnes neordinuje a já musím čekat na pondělí. Takže nevím, zda to nevadí, že to neberu. Nemám si je brát a počkat do pondělí, až co mi řekne můj gynekolog. V pondělí si zajdu i k obvodnímu na vyšetření. Mám zelelný zákal a paní doktorka mi dnes řekla, že od očí bolesti nemám. Mockrát Vám děkuji za rychlou odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

Pokud máte tyto potíže antikoncepci již neberte a kdyby dechové obtíže neustávaly bylo by lepší navštivit pohotovost ,po netu těžko poznat o co se jedná

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: