Vynechání antikoncepce

Dobrý den, v platíčku jsem vynechala 10 den a vzlala jsem si 2 prášky v den 11, a 16 den jsem měla nechráněný sex.. Je možné, že účinnost antikoncepce byla snížena? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ta možnost zde je, zároveň se však jedná o poměrně malé riziko.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: