Vynechání menstruace po vysazení antikoncepce

Dobrý den, 6 let jsem brala HA, vynechala jsem jednou před 3 roky tak na dva měsíce a menstruaci jsem normálně dostala. Nyní jsem měla poslední mentruaci 28.2.-4.3.13 a od té doby prášky už neberu. Bohužel jsem nedostala ani menstruaci, ani jsem nešpinila, prostě žádna kapka. Těhotenské testy vycházejí pořád negativně. Odstěhovala jsem se za prací 150km od mého gynekologa a tak se mi zbytečně nechce brát v práci volno, abych za ním jela na kontrolu, proto prosím o radu nejdřív Vás. Děkuji

Odpověď odborníka:

Po vysazení menses se toto může přihoditi,pokud je test negativní vyčkejte do příští menses a pokud se ani ta nedostaví,bude nutné vyšetření na gynekologii a hormonální léčba,asi by bylo praktičtější najít si nového gynekologa v místě kde jste 150 km od vás vám mnoho nepomůže. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vynechání mens. | Od: Nikola | 1.7.2015 19:40
Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci, poslední
menstruaci jsem měla na konci dubna, od té doby
nic. Těhu testy negativní. Žádné změny na sobě
nepozoruji, tak typuji, že těhotná nebudu, jen mě
zajímá, zda se mi menstruace srovná sama, nebo
je nutné abych navštívila gynekoložku.

Moc děkuji za odpověď
reagovat
re:Vynechání mens. | Od: uLékaře.cz | 2.7.2015 13:08
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x